Hlavní stránka

Hana Ledabylová

Seznam článků autora na www.ingema.net

Regionální produkt Český ráj - pestrá nabídka kvalitních výrobků, které mají svůj původ v regionu a

14.08.2012

Ač si to neradi přiznáváme, většina z nás žije konzumním životem. Velkou část věcí potřebných k životu jednoduše nakoupíme. Nabídka je obvykle víc než široká a zorientovat se v ní není vždy zcela jednoduché. Řídit se pouze cenou neznamená vždy správný přístup. Stále více spotřebitelů si začíná všímat i složení a původu výrobků a jejich možného vlivu na zdraví a životní prostředí. Roste zájem o zboží pocházející z České republiky a čisté potraviny bez zbytečných chemických látek, barviv, umělých sladidel, stabilizátorů a konzervantů.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Pracovní setkání zástupců památek a galerií a dalších turistických atraktivit Českého ráje

28.02.2012

Ve čtvrtek 16. února se v barokním salonku sychrovského zámku uskutečnilo v pořadí druhé pracovní setkání zástupců památek, muzeí a galerií a dalších turistických atraktivit Českého ráje. Setkání proběhlo pod patronací Sdružení Český ráj a Národního památkového ústavu, územního odborného pracoviště Liberec. "Vloni jsme se v rámci miniveletrhu cestovního ruchu sešli v Lomnici nad Popelkou s památkáři a muzejníky poprvé. Pravidelně se scházíme s pracovníky informačních center v našem regionu, s podnikateli v cestovním ruchu a ochranáři, u této důležité profesní skupiny jsme cítili dlouhodobější dluh ve vzájemné komunikaci. Také muzejníci a kasteláni památkových objektů významně ovlivňují turistické aktivity v Českém ráji," uvedl ředitel Sdružení Český ráj Jiří Lukeš.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Hledání vize rozvoje Českého ráje

19.11.2011

Na osm desítek zástupců neziskových organizací, obcí a měst, dobrovolných svazků obcí, místních akčních skupin, institucí, firem, památkových objektů, turistických atraktivit, pracovníků ochrany přírody a podnikatelů v cestovním ruchu jednalo na pozvání Sdružení Český ráj ve čtvrtek 10. listopadu ve společenských prostorách kempu v Sedmihorkách.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Cyklovýlet podél řeky Jizery

11.09.2011

Město Turnov a Sdružení Český ráj ve spolupráci s partnery pořádají v sobotu 17. září 2011 cyklovyjížďku s průvodcem nazvanou "Na Maloskalsko za zážitky".

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Nová prodejní místa regionálních výrobků se značkou Regionální produkt Český ráj

09.09.2011

Po delší době se rozšířil seznam míst, kde mohou návštěvníci regionu i místní občané zakoupit kvalitní regionální výrobky se značkou Regionální produkt Český ráj.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Druhý Maloskalský jarmark je za dveřmi

31.08.2011

Také v letošním roce se občanskému sdružení MA.SKA - Maloskalsko podařilo uspořádat jarmark, který bude mít v Malé Skále své druhé narozeniny. Akce se uskuteční v sobotu 3. září od 10:00 v Kempu Ostrov přímo v srdci obce.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Prázdniny v Českém ráji budou letos ve znamení zážitků.

24.06.2011

Je již třetím rokem tradicí, že v červenci a srpnu je v Českém ráji připraven nevšední program na každý den v týdnu pod názvem "Prázdninová nabídka pro každý den". V letošním roce ji tvoří 19 mimořádných nabídek.  Pro rodiny s dětmi jsou připraveny programy na Starých Hradech, Mnichově Hradišti a v Mladé Boleslavi. Za pohádkou mohou vyrazit každou sobotu i do Jičína.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Regionální výrobci Českého ráje mají své noviny

07.06.2011

Sdružení Český ráj ve spolupráci s nositeli značky "Regionální produkt Český ráj" a dalšími partnery vydalo druhé číslo novin s podtitulem "Výrobky s duší Českého ráje".

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Albrecht z Valdštejna v Českém ráji 2011

01.06.2011

I v roce 2011 chce Sdružení Český ráj ve spolupráci s partnery pokračovat v rozvoji turistického produktu "Po stopách Albrechta z Valdštejna" řadou zajímavých aktivit.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Český ráj dětem 2011

27.04.2011

V pořadí již 8. ročník zahájení turistické sezony v Českém ráji v rámci hry "Za pověstmi Českého ráje" připravili pracovníci odboru cestovního ruchu turnovské radnice, resp. Město Turnov, ve spolupráci se Sdružením Český ráj na sobotu 30. dubna. Trasa putování, na které jsou připraveny soutěže, hry a představení žáků turnovských škol, tentokrát vede z parkoviště pod hradem Valdštejn přes Hrubou Skálu do Sedmihorek.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Český ráj má nové internetové průvodce

19.02.2011

Sdružení Český ráj připravilo pro milovníky Českého ráje nové internetové stránky zaměřené na rodiny s dětmi, regionální výrobky pod značkou "Regionální produkt Český ráj", osobnost Albrechta z Valdštejna a turistickou nabídku v koridoru řeky Jizery pod hlavičkou Greenway Jizera.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Greenway Jizera, zahájení stavebních prací se odsouvá

15.10.2010

Zhruba sedm desítek cyklistů se vydalo v neděli 19. září na cyklovyjížďku na trase zamýšleného projektu Greenway Jizera. 

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová

Cyklovýlet podél řeky Jizery

14.09.2010

Město Turnov a Sdružení Český ráj ve spolupráci s partnery pořádají v neděli 19. září 2010 cyklovyjížďku s průvodcem nazvanou "Od řeky za pivem a trochou historie". Cyklojízda je určena všem milovníkům cykloturistiky, kteří chtějí navštívit zajímavá místa podél toku řeky Jizery a dozvědět se o plánované cyklostezce a dalších projektech v koridoru řeky. Nenáročná trasa je vhodná pro rekreační cyklisty i rodiny s dětmi.

V diskusi 0 příspěvků Hana Ledabylová
Aktivity
Geooblasti
UNESCO
Fotobanka
Průvodce
Ingema-TV
Počasí
Rešerše
iZone
Foto scan

Alpy
Altaj
Kavkaz

Kurzy Potřebujete zjistit kurz exotické měny? Toto tlačítko vám s tím pomůže.
 
Ockovani Chystáte se do exotické země? Zjistěte si zde, zda byste se neměli nechat naočkovat!
 
RoutePlanner Jedete na dovolenou autem? Nechte si navrhnout nejlepší cestu!
 
Letiste Musíte nebo chcete letět letadlem? Pak se vám třeba budou hodit tyto informace!
 
Autori Zajímá vás kdo píše články na Ingemě? Představení alespoň některých autorů najdete zde.

 

Na našem serveru funguje elektronický obchod, takže máte možnost nakupovat fotografie z fotobanky online. Bližší informace naleznete zde.
 


1999-2019©Ppress
veškeré texty, fotografie, obrázky, mapy apod. jsou chráněny autorskými právy jednotlivých autorů a vydavatelství Ppress.
Je výslovně zakázáno jejich jakékoli šíření, publikování či dokonce prodej za úplatu.
Info: Ppress