Hlavní stránka
Stambacher

Markéta Faltysová

Seznam článků autora na www.ingema.net

Kde se naladit na Vánoce? Zkuste adventní trhy bez davů

04.12.2019

S koncem listopadu se na náměstí po roce vracejí vánoční trhy, které se stávají stále oblíbenějším cestovatelským cílem. O tom vypovídají i rostoucí prodeje adventních zájezdů. Cestovní agentura Invia jich v minulém roce prodala v řádu několik set. Nejvíce Čechů míří do Drážďan či Vídně, kde mají vánoční trhy velkou tradici, první se tu konaly už v roce 1294. Své kouzlo má ale i Paříž či Krakov. Další tipy na adventní zájezdy najdete v následujícím článku. Nechte se okouzlit magickou vánoční atmosférou plnou světel, voňavého svařeného vína a místních specialit.

V diskusi 0 příspěvků Markéta Faltysová

Vánoce v zahraničí jsou stále oblíbenější, lidem nevadí si připlatit

26.11.2019

Palma místo vánočního stromku, písek jako náhrada sněhu. Stále více Čechů tráví vánoční svátky v exotických zemích. Největší zájem o vánoční pobyty očekávají cestovní kanceláře během listopadu. Cestovní agentura Invia spustila prodej vánočních zájezdů v říjnu, dosud jich prodala přes 1000. Mezi nejoblíbenější destinace patří Egypt, Spojené arabské emiráty (SAE) z horských krajin vede Rakousko a Itálie.

V diskusi 0 příspěvků Markéta Faltysová

Už 30 let Češi svobodně cestují.

15.11.2019

Z paštikářů pod stanem jsou dnes vážení hosté čtyřhvězdičkových hotelů. Letošní 17. listopad přinese 30. výročí pádu komunismu v našem státě. Už 30 let si tak Češi kromě demokracie mohou užívat i svobodu neomezovaného cestování. Pryč jsou výjezdní doložky, devizové přísliby, noci pod stanem u studeného baltského moře a vaření na plynovém vařiči. Po roce 1989 se Čechům postupně otevřela západní Evropa a poté i celý svět.

V diskusi 0 příspěvků Markéta Faltysová

Rodiče s dětmi chtějí vyžití přímo u hotelu. Kam zamířit za tou nejlepší rodinnou dovolenou?

20.07.2019

Letní dovolená je pro řadu českých rodin událostí, na kterou se těší celý rok a chtějí si ji tak náležitě užít. Dle dat cestovní agentury Invia rodiny s dětmi nejčastěji poptávají pobyty v Turecku, Egyptě, Řecku a Bulharsku. Preferují all inclusive stravování a ubytování v hotelech s dobrým zázemím pro děti. Poptávané jsou tak hlavně resorty s dětskými bazény se skluzavkami, tobogány a dalšími atrakcemi či pestrou nabídkou sportovních aktivit. Velmi oblíbené jsou také klubové hotely, které během hlavní sezóny zajišťují animační programy pro děti v češtině nebo slovenštině.

V diskusi 0 příspěvků Markéta Faltysová

Dovolená mezi svátky? Zájem o zájezdy na první červencový týden je opět velký, vede Řecko.

11.06.2019

První červencový týden tradičně patří mezi nejžádanější termíny pro odjezd na letní dovolenou. Podle statistik cestovní agentury Invia nejvíce Čechů opustí hranice už 29. června, a to celkem 5  000 cestovatelů. Letos státní svátky připadají na pátek a sobotu, lidé tak mohou využít buď celý týden a vzít si dovolenou, nebo někam vyrazit na tři volné dny v kuse. Mezi nejžádanější destinace patří opět Řecko a Turecko, vyzkoušet můžete i pobyty v Česku nebo na sousedním Slovensku.

V diskusi 0 příspěvků Markéta Faltysová
Aktivity
Geooblasti
UNESCO
Fotobanka
Průvodce
Ingema-TV
Počasí
Rešerše
iZone
Foto scan

Alpy
Altaj
Kavkaz

Kurzy Potřebujete zjistit kurz exotické měny? Toto tlačítko vám s tím pomůže.
 
Ockovani Chystáte se do exotické země? Zjistěte si zde, zda byste se neměli nechat naočkovat!
 
RoutePlanner Jedete na dovolenou autem? Nechte si navrhnout nejlepší cestu!
 
Letiste Musíte nebo chcete letět letadlem? Pak se vám třeba budou hodit tyto informace!
 
Autori Zajímá vás kdo píše články na Ingemě? Představení alespoň některých autorů najdete zde.

 

Na našem serveru funguje elektronický obchod, takže máte možnost nakupovat fotografie z fotobanky online. Bližší informace naleznete zde.
 


1999-2019©Ppress
veškeré texty, fotografie, obrázky, mapy apod. jsou chráněny autorskými právy jednotlivých autorů a vydavatelství Ppress.
Je výslovně zakázáno jejich jakékoli šíření, publikování či dokonce prodej za úplatu.
Info: Ppress